Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Μαγκιές

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια. Ο Νίκος Καρβέλας που οδηγούσε, δεν σταμάτησε στον έλεγχο με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν έξι περιπολικά μέχρι που τον εγκλώβισαν στη Βάρη. Εκεί αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο, ισχυριζόμενος ότι ήταν άσυλο και ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα. Τελικά ειδοποιήθηκε εισαγγελέας, ενώ ένας αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο του και τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Βάρης, όπου έφτασε λίγο αργότερα και ο δικαστικός λειτουργός. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο Νίκος Καρβέλας εκτός των άλλων υπέπεσε και σε διαδοχικές παραβάσεις, ενώ εξύβρισε τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά το πρωί και ο ίδιος υπέβαλε μηνύσεις στους αστυνομικούς για απρεπή συμπεριφορά. Στο Νίκο Καρβέλα ασκήθηκε δίωξη για εξύβριση κατά συρροή και εξακολούθηση, απειλή κατά συρροή και παράβαση του ΚΟΚ που αφορά τη μη συμμόρφωσή του σε σήμα αστυνομικών.

Καλό είναι μια ή δύο διασημότητες να προσπαθούν να προβληθούν με το έργο τους και όχι με μαγκιές. Τώρα πόσο ξύλο θα είχε φάει κάποιος που υπέπεσε στο ίδιο παράπτωμα αν δε το λέγανε Καρβέλα, δε ξέρω

Δεν υπάρχουν σχόλια: