Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Χοντράδες

Άλλο είναι ένας κλέφτης κατ' επάγγελμα, που ζει μ' αυτόν τον τρόπο γιατί δεν ξέρει άλλον, και άλλο είναι αν εσείς κλέψετε ένα βιβλίο επειδή δεν σας έφταναν τα λεφτά και θέλετε να το διαβάσετε την ίδια μέρα
Δια στόματος Πάγκαλου η απόλυτη ατάκα προκειμένου να διαφοροποιήσει τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ από αυτά της ΝΔ. Τώρα ή φιλομαθή στελέχη του ΠΑΣΟΚ επί είκοσι χρόνια έφτιαξαν πέντε – έξι βιβλιοθήκες σαν αυτή της Αλεξάνδρειας, ή ο κύριος Πάγκαλος περνάει τον ελληνικό λαό για πολύ μεγάλο κορόιδο. Πάντως η δήλωση αυτή εμπεριέχει και την αλήθεια ομολογουμένη πως πρόκειται περί κλεφτών. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κύριε Πάγκαλε είναι οι αποκλειστικοί υπαίτιοι για την κατάντια της Ελλάδας και της ελληνικής κοινωνίας. Τα στελέχη του δικομματισμού σας είναι οι αλήτες και οι τρομοκράτες που κατέλυσαν το πολίτευμα* δημιουργώντας την ολιγαρχία του κεφαλαίου, της οποίας υπαλληλίσκοι είστε τώρα. 'Όλοι οι φερόμενοι πρώην αγωνιστές, βολεμένοι όχι πίσω από ιδεολογίες, αλλά πίσω από συμφέροντα αποτελούν τους υπέρμαχους του στείρου συντηρητισμού που δολίως συγχέει την λαϊκή οργή με τον Στάλην.
Αυτή η χώρα υποφέρει από την ύπαρξη όχι νεαρών με εξάψεις, αλλά από ανίκανους γέρους που σαν τις βδέλλες δε λένε να ξεκολλήσουν πάνω από το λαϊκό κορμό.

*Το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς με την υποστήριξη των πολιτικών νεολαιών του ΚΚΕ και του ΣΥΝ”.

«Να απελάσουμε λαθρομετανάστες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: