Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Αδίστακτοι επικίνδυνοι κυβερνοχασάπηδες και εκτός ελέγχου

Πρόλογος:

Είναι μερικές φορές που καταλαβαίνει κανείς το αδιέξοδο του σύγχρονου ανθρώπου, μπροστά στη διατήρηση του αστικού μικρόκοσμου. Φορές σαν αυτές είναι όταν συζητάνε οι βουλευτές για τον ενεργειακό σχεδιασμό

Είδηση:
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρουσιάστηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ο μακροχρόνιος ενεργειακός σχεδιασμός. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Τρυφωνίδης, όσο και ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Καραθανασόπουλος άνοιξαν και πάλι το θέμα της χρήσης της πυρηνικής ενέργειας στην χώρα μας! O κ. Τρυφωνίδης τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της χρησιμοποίησης της πυρηνικής ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρισμού, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η χώρα έχει αξιόλογο παραγωγικό δυναμικό (ουράνιο) του οποίου θα μπορούσε να κάνει χρήση. Ο δε κ. Καραθανασόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΚΚΕ δεν δαιμονοποιεί οποιαδήποτε μορφή ενέργειας, άρα ούτε και την πυρηνική.

Σχόλιο:

Έχει εξαντλήσει δηλαδή όλους τους άλλους τρόπους παραγωγής ενέργειας η πολιτεία και στρέφεται και στην πυρηνική. Φοβάμαι οτι μερικοί ανίκανοι και αδίστακτοι κυβερνοχασάπηδες, μπορούν να καταστρέψουν εντελώς κάθε υγειές μέλλον της Ελλάδας προκειμένου να ικανοποιήσουν είτε την μικροαστική τους νοοτροπία, είτε τα συμφέροντα που υπηρετούν. Γιατί είναι αδιανόητο να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον με τέτοιες προτάσεις και τέτοιες αντιλήψεις. Είναι αδιανόητο τέτοιοι άνθρωποι να είναι μέσα στο κοινοβούλιο και να αποφασίζουν για την τύχη των παιδιών μας. Αφιερώνω στους υποστηρικτές της πρότασης αυτής το παρακάτω φωτογραφικό υλικό και τους συμβουλεύω να μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων ώστε να μη τα επαναλαμβάνουν.

Protest against dumping of radioactive waste

Chernobyl 2007 HD

Chernobil Past and Present

Δεν υπάρχουν σχόλια: